آشپزی رنگین ashpazierangin.net

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین

آشپزی رنگین ashpazierangin.net - پای چوپان

" منصوره كتابي"
آشپزی رنگین ashpazierangin.net طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین

پای چوپان

پاي چوپان

 

 

پاي چوپان  

پاي چوپان (آشپزي رنگين ) 

پاي چوپان (آشپزي رنگين ) 

 

آشپزي رنگين

 

مواد لازم :

ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

ـ هویج پخته ۲ عدد

ـ ذرت پخته ۱ پیمانه

ـ سیب زمینی ۳ عدد

ـ فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد

ـ فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد

ـ نخود فرنگی ۱ پیمانه

ـ پیاز ۱ عدد

ـ بادمجان سرخ شده ۵ عدد

ـ رب گوحه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

ـ سرکه ۱ قاشق غذا خوری

ـ شکر ۱ قاشق غذا خوری

ـ شیر ۱ پیمانه

ـ کره ۱ قاشق غذا خوری

ـ نمک و فلفل و زرد چوبه به قدر کافی

ـ پنیر پیتزای رنده شده

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و هویج خرد شده را با یک لیوان آب بپزید و با نمک و فلفل و زرد چوبه وشکر و سرکه و رب گوجه فرنگی مزه دار کنید و بگذارید آب آن جوش رود .

بامجان را سرخ و بعد آن را به قطعات ریز درآورید . فلفل دلمه ای ها را هم ریز و با حرارت کمی تفت دهید.

سیب زمینی را بپزید و شیر و کره را اضافه کنید و با جوشیدن کاملاً شیر جذب سیب زمینی شود .

در ظرف پیرکسی یک لایه ازبادمجان و بعد یک لایه از پوره سیب زمینی وبعد یک لایه گوشت و بعد پنیر رنده شده و بعد یک لایه فلفل و دوباره پوره سیب زمینی و بعد یک لایه از نخود فرنگی و ذرت پخته می ریزیم و در آخرین لایه پوره سیب زمینی میریزیم و بهتر است که با همان پوره غذا را هم تزیین کنید .از کره و یا پنیر برای روی پوره استفاده کنید و در فر بگذارید تا رویش طلایی شود.

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: خوراک با تزیین وعكس(31) ، غذا با گوشت قرمز ( 29 ) ، غذا با بادمجان ( 9) ، عذاهای فانتزی ( 11 ) ، غذا با سیب زمینی (14)
برچسب‌ها: پاي چوپان , پای , آشپزي , تزئين , پوره سیب زمینی

تاريخ : 88/10/12 | | نویسنده : " منصوره كتابي" |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.