آشپزی رنگین ashpazierangin.net

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین

آشپزی رنگین ashpazierangin.net - كوكو لوبیا سبز و هویج

" منصوره كتابي"
آشپزی رنگین ashpazierangin.net طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین

كوكو لوبیا سبز و هویج

 



كوكوي لوبيا سبز و هويج (آشپزي رنگين )
 

طرز تهيه :

 

لوبيا سبز را به طول 2 الي 3 ميلي متر برش داده و در ظرفي بگذاريد تا بپزد در ظرف را نبنديد تا لوبيا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنيد و آب آن كاملاً جوش برود.

هويج را به صورت خلال هاي ظريف در آوريد.

پياز را نگيني خرد كنيد.

به مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد تخم مرغ ها را اضافه كنيد و به هم زده و در ماهيتابه روغن ريخته و كوكو را سرخ كنيد .


نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد . 
(بهتراین است  که از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید )

 

 

با کلیک بر روی عکسها ،طرز تهیه را بخوانید

 

 

 

 

   

   

   

   

   

   


     

   

   

   

   

  

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: طبخ غذا در ماهیتابه رژیمی ( 24) ، غذاهای فوری ودانشجویی و مسافرتی باعكس (62) ، غذاهای سرخ کردنی ( 15 ) ، غذا با لوبیا سبز( 6 ) ، کوکو با عکس و تزئین(13)
برچسب‌ها: کوکو , کوکو لوبیا , کوکو لوبیا سبز , کوکو هویج , آشپزی

تاريخ : 89/02/12 | | نویسنده : " منصوره كتابي" |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.