LOGO

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین
 
  • 89/02/12 -
  • دسته بندی : طبخ غذا در ماهیتابه رژیمی ( 23)
  • نویسنده: " منصوره كتابي"
 



كوكوي لوبيا سبز و هويج (آشپزي رنگين )
 

طرز تهيه :

 

لوبيا سبز را به طول 2 الي 3 ميلي متر برش داده و در ظرفي بگذاريد تا بپزد در ظرف را نبنديد تا لوبيا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنيد و آب آن كاملاً جوش برود.

هويج را به صورت خلال هاي ظريف در آوريد.

پياز را نگيني خرد كنيد.

به مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد تخم مرغ ها را اضافه كنيد و به هم زده و در ماهيتابه روغن ريخته و كوكو را سرخ كنيد .


نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد . 
(بهتراین است  که از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید )

 

 

با کلیک بر روی عکسها ،طرز تهیه را بخوانید

 

 

 

 

   

   

   

   

   

   


     

   

   

   

   

  

 

 

 

 

 


برچسب‌ها: کوکو, کوکو لوبیا, کوکو لوبیا سبز, کوکو هویج, انواع

آخرین مطالب

 

موضوعات

درباره ما


" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت ، متعلق به آشپزي رنگين (منصوره کتابی ) ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است .



ایمیل :

PageRank StatsCrop