LOGO

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین
 
  • 88/08/14 -
  • دسته بندی : پلو با تزیین وعكس(32)
  • نویسنده: " منصوره كتابي"

چلو گوشت ( چلو ماهيچه ) 

 

 

چلو گوشت غذاي محلي كرمانشاه (آشپزي رنگين )

 

چلو گوشت غذاي كرمانشاهي (آشپزي رنگين ) 

با تزئين ساده خيار ،گوجه فرنگي وزيتون سياه

 

 

مواد لازم : 

ـ برنج ۳ پیمانه

ـ آب ۴ پیمانه

ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

ـ نمک به میزان لازم

مواد فوق برای تهیه کته است در صورت تمایل از برنج آبکش هم میتوانید استفاده کنید من کته را هم با زعفران دمکرده زعفرانی کرده ام ولی معمولاً از برنج سفید برای چلو گوشت استفاده میکنند . 

مواد لازم برای تهیه پختن گوشت : 

ـ ۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه ( گوشت برای هر نفر ۱۵۰ الی ۱۸۰ گرم )

ـ پیاز درشت ۱ عدد

ـ برگ بو ۳ الی ۴ برگ

ـ چوب دارچین ۱ قطعه

ـ زنجبیل ۱ قطعه

ـ تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری

ـ هل ۳ الی ۴ عدد

ـ گلپر ۱ قاشق چایخوری

ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

ـ فلفل سیاه به میزان لازم 

طرز تهیه :  

برای پختن گوشت اکثر خانمها عادت دارند ابتدا گوشت را در روغن تفت داده و میپزند اما چون من از روش سرخ کردن در غذا ها کمتر استفاده میکنم در اینجا گوشت را با ادویه جاتی که در بالا نوشته ام و پیاز پخته ام و در آخر مقدار کمی از آب برایش باقی ماند حرارت زیر آنرا خاموش کردم فقط دقت داشته باشید چون ادویه جات این غذا نکوبیده است و موقع کشیدن سس ( آب گوشت ) دارچین و زنجبیل و گلپر و برگ بو را جدا کنید . این غذا در میان عشایر و شهر های اطراف کرمانشاه جز غذا های رسمی محسوب میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد اگر همراه ماهیچه قلمه ظریف گوشت هم بود آنرا جدا نکنید و همراه گوشت بپزید تا خوشمزه تر باشد . 

دوستان عزیزم درشهر ما هنگام کشیدن معمولاً روغن حیوانی کرمانشاهی هم گرم کرده و روی آن میریزند ولی میدانم که شما دسترسی به این روغن نداشته و موضوع مهمتر اینکه مصرف روغن در بسیاری از خانواده ها پایین آمده ولی اگر دوست داشتید به جای روغن زیتون در کته از مقدار کمتری روغن کرمانشاهی استفاده کنید .

 

 

 

غذایی سالم و ساده


برچسب‌ها: چلو گوشت, چلو ماهيچه, كرمانشاه, پلو, چلو

آخرین مطالب

 

موضوعات

درباره ما


" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت ، متعلق به آشپزي رنگين (منصوره کتابی ) ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است .



ایمیل :

PageRank StatsCrop