آشپزی رنگین ashpazierangin.net

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین

آشپزی رنگین ashpazierangin.net - خورش لوبیا سبز

" منصوره كتابي"
آشپزی رنگین ashpazierangin.net طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین

خورش لوبیا سبز

 

 

خورش لوبيا سبز

 

 

خورش لوبيا سبز(آشپزي رنگين) 

 

مواد لازم :

ـ گوشت قیمه شده ۵۰۰ گرم

ـ لوبیا سبز ۶۰۰ گرم

ـ گوجه فرنگی ریز ۱۵ الی ۲۰ عدد ( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد )

ـ لیمو عمانی ۳ عدد

ـ آرد ۱ قاشق

ـ پیاز سرخ شده بدون روغن ۲ قاشق غذا خوری

ـ روغن حیوانی قدری ( روغن مخصوص سرخ )

ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

ـ زعفران دم کرده به میزان لازم

ـ رب ۱گوجه فرنگی الی ۵/۱ قاشق

پیاز درشت رنده شده ۱ عدد

طرز تهیه :

گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید . این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند . آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید . اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: خورش باتزیین وعكس(26) ، غذاهای فوری ودانشجویی و مسافرتی باعكس (64) ، غذاهای آبپز و بخار پز ( 24 ) ، غذا با لوبیا سبز( 6 )
برچسب‌ها: خورش لوبياسبز , خورش , خورش خلال , قيمه , آب پز

تاريخ : ۸۸/۱۰/۰۲ | | نویسنده : " منصوره كتابي" |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.