LOGO

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین
 
  • 88/03/07 -
  • دسته بندی : سفره رمضان ( 15 )
  • نویسنده: " منصوره كتابي"

كوفته برنجي



كوفته برنجي (آشپزي رنگين )

كوفته برنجي (آشپزي رنگين )

 

 

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

ـ برنج ۱ لیوان

ـ لپه ۱ لیوان

ـ سبزی ( ترخون ، مرزه ، گشنیز ، جعفری ، ریحان ) خرد شده ۵/۱ پیمانه

ـ تخم مرغ ۳ عدد

ـ آرد نخود چی ۵/۰ لیوان

ـ نمک و فلفل و زرد چوبه به قدر کافی

ـ گردوی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری

ـ برگه زردآلو ۵/۰ پیمانه

ـ رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

ـ روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سزخ شده ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برنج را با دو لیوان آب و نمک و زردچوبه روی حرارت کم بگذارید تا زمانیکه کاملاْ آب برنج جوش رود و برنج نرم شود اگر برنج را با دست امتحان کردید و هنوز زبر بود باز هم کمی آب اضافه کنید تا زمانیکه نرم شود ولی له نشود.

لپه را با نمک بپزید .

گوشت ، برنج، لپه ، سبزی ، تخم مرغ ، آرد نخودچی ، نمک ، زردچوبه و فلفل را با هم مخلوط و ورز دهید. باید مایه کوفته حالت چسبندگی به خود بگیرد .

گردو خرد شده و زرشک و برگه زردآلوی شسته و تمیز را برای مغز کوفته آماده کنید .

درون قابلمه ای ۵ الی ۶ لیوان آب بریزید و مقداری نمک ، زرد چوبه و فلفل بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید . از مایه کوفته برداشته و مغز گذاری کنید و درآب جوش بیندازید . و حرارت را کم کنید و فرصت دهید تا کوفته ها بپزد وقتی مقدار آب کوفته نصف شد برگه زردآلو و پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی و روغن زیتون به آب کوفنه اضافه کنید . درحالیکه تقریباً دو لیوان از آب کوفته باقی مانده حرارت را خاموش کنید . ( کوفته آماده است و نوش جان کنید )


 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

 

 


مراحل تهيه كوفته برنجي

 

 

كوفته برنجي(آشپزي رنگين ) 

كوفته برنجي(آشپزي رنگين )

كوفته برنجي(آشپزي رنگين )

 

برای دیدن تصاویر بزرگتر و طرز تهیه کوفته های زیر ،روي عكسها كليك كنيد 

 

كوفته برنجي (آشپزي رنگين )        كبه(آشپزي رنگين )

 

كوفته عربي(آشپزي رنگين )      كوفته مرغ (آشپزي رنگين )      هلو كباب (آشپزي رنگين )

 

كوفته شامي (آشپزي رنگين )     كوفته هويج(آشپزي رنگين )       كوفته سر گنجشكي (آشپزي رنگين )

 

  كوفته كباب(آشپزي رنگين )      كوفته برنجي(آشپزي رنگين ) 

 

     كوفته عربي(آشپزي رنگين )      



برچسب‌ها: كوفته برنجي, تبريزي, کوفته, آشپزی رنگین, منصوره کتابی

آخرین مطالب

 
» بفرمایید , چه میل دارید ؟ ( 93/01/24 )
» گالری عکس ( 87/10/25 )
» آبگوشت بوقلمون ( 93/08/03 )
» مربای آلو زرد ( 93/07/19 )
» لواشک گل ( 93/07/12 )
» نان پنیر و اسفناج ( 93/07/05 )
» خورش بامیه بادمجان ( 93/06/22 )
» قارچ کبابی ( 93/06/20 )
» نان شیر مال ( 93/06/01 )
» چیپس هویج ( 93/05/25 )
» پیتزای قارچ و گوشت ( 93/05/21 )
» مربای تمشک ( 93/05/04 )

موضوعات

درباره ما


" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت ، متعلق به آشپزي رنگين (منصوره کتابی ) ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است .



ایمیل :

PageRank StatsCrop