درباره ما

" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق این سایت ، متعلق به آشپزي رنگين ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است

ایمیل :

موضوعات
Instagram

ashpazierangin.net Real PR ashpazierangin.net Alexa/PageRank


نویسنده: " منصوره كتابي" |
۸۸/۰۳/۰۷ |
انواع کوفته با تزیین وعكس ( 9)

كوفته برنجي

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

ـ برنج ۱ لیوان

ـ لپه ۱ لیوان

ـ سبزی ( ترخون ، مرزه ، گشنیز ، جعفری ، ریحان ) خرد شده ۵/۱ پیمانه

ـ تخم مرغ ۳ عدد

ـ آرد نخود چی ۵/۰ لیوان

ـ نمک و فلفل و زرد چوبه به قدر کافی

ـ گردوی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری

ـ برگه زردآلو ۵/۰ پیمانه

ـ رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

ـ روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سزخ شده ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برنج را با دو لیوان آب و نمک و زردچوبه روی حرارت کم بگذارید تا زمانیکه کاملاْ آب برنج جوش رود و برنج نرم شود اگر برنج را با دست امتحان کردید و هنوز زبر بود باز هم کمی آب اضافه کنید تا زمانیکه نرم شود ولی له نشود.

لپه را با نمک بپزید .

گوشت ، برنج، لپه ، سبزی ، تخم مرغ ، آرد نخودچی ، نمک ، زردچوبه و فلفل را با هم مخلوط و ورز دهید. باید مایه کوفته حالت چسبندگی به خود بگیرد .

گردو خرد شده و زرشک و برگه زردآلوی شسته و تمیز را برای مغز کوفته آماده کنید .

درون قابلمه ای ۵ الی ۶ لیوان آب بریزید و مقداری نمک ، زرد چوبه و فلفل بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید . از مایه کوفته برداشته و مغز گذاری کنید و درآب جوش بیندازید . و حرارت را کم کنید و فرصت دهید تا کوفته ها بپزد وقتی مقدار آب کوفته نصف شد برگه زردآلو و پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی و روغن زیتون به آب کوفنه اضافه کنید . درحالیکه تقریباً دو لیوان از آب کوفته باقی مانده حرارت را خاموش کنید . ( کوفته آماده است و نوش جان کنید )

كوفته برنجي (آشپزي رنگين )

كوفته برنجي (آشپزي رنگين )

 

 

 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

 

 


مراحل تهيه كوفته برنجي

 

 

كوفته برنجي(آشپزي رنگين ) 

كوفته برنجي(آشپزي رنگين )

كوفته برنجي(آشپزي رنگين )

 

برای دیدن تصاویر بزرگتر و طرز تهیه کوفته های زیر ،روي عكسها كليك كنيد 

 

كوفته برنجي (آشپزي رنگين )        كبه(آشپزي رنگين )

 

كوفته عربي(آشپزي رنگين )      كوفته مرغ (آشپزي رنگين )      هلو كباب (آشپزي رنگين )

 

كوفته شامي (آشپزي رنگين )     كوفته هويج(آشپزي رنگين )       كوفته سر گنجشكي (آشپزي رنگين )

 

  كوفته كباب(آشپزي رنگين )      كوفته برنجي(آشپزي رنگين ) 

 

     كوفته عربي(آشپزي رنگين )      



برچسب‌ها: كوفته, برنجي, تبريزي, مغز, آبپز


آخرین مطالب

» گالری عکس ( ۸۷/۱۰/۲۵ )
» بفرمایید ، چه میل دارید ؟ ( 388 ) ( ۸۷/۱۰/۲۴ )
» جاذبه های دیدنی جهان ، ايران ،کرمانشاه و عکسهای منتخب من ( ۸۷/۱۰/۲۳ )
» کباب کوبیده مرغ ( ۹۴/۰۵/۰۵ )
» نان سیر بروسکتا ( ۹۴/۰۵/۰۱ )
» تزیین شیراز ( ۹۴/۰۴/۳۱ )
» خورش بامیه بادمجان ( ۹۴/۰۴/۲۵ )
» تزیین دلمه برگ مو ( ۹۴/۰۴/۲۰ )
» شیرینی کشمشی ( ۹۴/۰۴/۱۸ )
» سالاد لوبیا سفید ( ۹۴/۰۴/۱۷ )
» شربت ریواس ( ۹۴/۰۲/۱۷ )
» کوکو هویج ( ۹۴/۰۲/۰۵ )